De dagelijkse make-up look voor elke vrouw

De dagelijkse make-up look: Less is more onthoud dat goed! zorg voor een natuurlijke basis die er gezond uitziet dus niet teveel make-up. Start met een primer en foundation die heel iets lichter is dan je eigen huidskleur.  Poeder het daarna af en gebruik eventueel nog een bronzer voor een bruin gloedje. Maar doe niet niet te overdreven want dan lijk je op een wortel. Gebruik zeker mascara dit mag niet ontbreken in je dagelijkse look. Zorg er altijd voor dat of je ogen of je lippen ‘eruit’ springen maar niet beiden.

 

Tip: Ben jij bang net als veel meiden om zelfbruiningscrème te gebruiken? Voor op je gezicht heb ik een tip. Als je je dagcrème mengt met zelfbruiner bruint het minder snel en heb je minder kans op strepen of vlekken en je krijgt een meer natuurlijke look.

 

Oogschaduw: Als je een speciaal effect wil, Probeer eens een andere kleur oogschaduw te gebruiken dan je eigen oog kleur. Zo kun je bij bruine ogen mooi blauwe oogschaduw op doen, probeer het gewoon eens uit voor de spiegel. Voor een stralende look gebruik je juist de zelfde kleur oogschaduw als de kleur van je eigen ogen. Dit geeft namelijk een verstrekt effect.

 

Tip: Zie je der wel eens slaperig uit? op vermoeiende dagen is vals spelen een beetje toegestaan. Koop een zelfbruiner er breng deze aan op je gezicht. Maar bij dit ook doe dit niet teveel. Anders krijg je weer het wortel effect. 

 

Lippenstift: Om de natuurlijke kleur van je eigen lippen te bepalen, is er een handig trucje voor namelijk wrijf met een tandenborstel zacht over je lippen heen. Hierdoor verwijderd die de ‘overige’ velletjes. Voor de dagelijkse look in de winter mag het wat vellere/hardere lipstick zijn. Zorg in de zomer dat je juist een lichtere of zachtere lipstick opsmeert. Ook hangt de kleur van lipstick af van je kleding bij basic kleding probeer een opvallende lipstick. Bij opvallende kleding zou ik niet te overdreven doen of juist een lipstick die terug komt in je kleding.

Mac lipstick

 

Tip: Voordat je je ogen of lippen opmaakt breng even wat concealer en poeder aan,  hierdoor blijft je make-up beter zitten en zie je er langer verzorgd uit. 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *