binnenkant sleek

Sleek highlighting Palette Precious Metals Review

Sleek Highlighting Palette Precious Metals Review

sleek highlighter

Ik ben gek op sleek vandaar dat ik deze highlighter heb besteld. Toen ik hem binnen kreeg zat het in een kartonnen doosje zoals je op de foto ziet, toen ik hem openmaakte verwachte ik een mat zwarte doosje net als de blush ( rose gold ) van sleek sleek rose gold blush review . Maar dit was niet zo er kwam een glanzend goud doosje uit. Wat er erg mooi uit ziet. Dit laat gelijk al zien dat het er erg prijzig uitziet.

 

 

Als je naar het achterkant van het product kijkt zie je dat het product uitgevonden en ontwikkeld is in de UK ( Engeland) en dat het product tegenwoordig gemaakt word in China. Verder zie je aan de achterkant welke kleuren erin zitten dit zijn de kleuren :
– Platinum
– Royal gold
– Renaissance gold
– Antique Bronze

achterkant sleek

 

Toen ik het doosje openmaakte viel mij het gelijk op dat er 3 kleuren waren die glansde en 1 kleur die gewoon poeder achting is. Ook viel het mij op dat er een spiegeltje aan de binnen kant zit wat dus heel handig is om het product zo in je tas te stoppen. En daarnaast zit er ook nog een kwastje in wat al helemaal gemakkelijk maakt het mee te nemen. Persoonlijk gebruik ik liever als ik thuis ben een ander kwastje of mijn vinger. Ik vind dit kwastje een beetje hard en hij veegt niet goed uit.
De kleuren in het doosje lijken zilver, goud, bronze en bruin.

 

binnenkant sleek//

 

Op de achterkant van het kartonnen doosje staan 4 stappen om de highlihter aan te brengen persoonlijk vind ik dit erg handig want ik heb nog wel eens moeite om het mooi aan te brengen.
stap 1: Doe de zilveren kleur onder je wenkbrauwen om een meer opener blik te krijgen.
stap 2: Geef boven op je wangen glans met bruine kleur om deze wat glans te geven.
Stap 3: Gebruik de gouden kleur op de brug van je neus om hier wat meer glans aan te brengen.
Stap 4: En gebruik de bronze kleur net boven je lippen om deze er meer voller eruit te laten zien.

op de arm sleek

 

Conclusie omdat het doosje zo lekker klein is is die handig mee te nemen ook omdat dit product goed aan te brengen is met je vinger kun je hem zo in je tas stoppen. Ik ben super blij met dit product aangezien ik het een top product vind die goed blijft zitten en je laat stralen. Maar die Antique bronzer gebruik ik wat minder maar de andere drie ben ik heel erg tevreden over. Het is een super fijn product om mee te werken en ik kan jullie deze echt aanraden.

Sleek highlighting palette precious metals heb ik besteld bij makeupmusthave voor 12,99

One thought on “Sleek highlighting Palette Precious Metals Review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *