sleek blush

Sleek rose gold blush review

 Sleek rose gold,

 

 

 

Sleek blush

 

Ik heb al erg veel gehoord over deze blush daarom was ik helemaal enthousiast om hem te bestellen en was ik al helemaal enthousiast toen die op de mat lag. Ik snap heel goed waarom! Wat een pareltje.. Dit is een hele populaire perzik kleurige blush met gouden glitters. Dit is verpakt in een mooi strak zwart kleurig doosje met een spiegeltje binnen in. De buiten kant is mat zwart met de woorden ‘ Sleek, make-up, blush’ in glans zwart waardoor deze opvallen. Het ziet er hierdoor al luxe uit.

 

 

 

IMG_2423Op de achterkant zie je de ingrediënten en de kleur van de blush. Als je goed kijkt op de achterkant zie je dat het in de UK ( Engeland) uitgevonden en ontwikkeld is. Verder is het geproduceerd in Taiwan.

 

 

 

 

 

 

IMG_2421Hier zie je de binnenkant en zie je de mooie perzikkleur. Persoonlijk schrok ik er even van en was ik bang dat die te donker was. Gelukkig was dit niet het geval. Omdat er een handige spiegeltje inzit en zo klein is kun je hem makkelijk in je tas stoppen, wat voor mij ook een must have is.

 

 

 

 

 

blush sleek armWaar ik bang voor was is gelukkig niet het geval. Hiernaast zie je al dat de blush minder donker uitpakt in plaats van hoe die in het doosje lijkt. Persoonlijk kan ik deze blush iedereen aanraden omdat die waarschijnlijk bij elke huidskleur wel matcht.

 

 

 

 

 

 

IMG_2426Ik breng mijn blush altijd aan met een make-up blush kwast zoals je ziet op de foto. Toen ik laatst op weg was had ik mijn make-up kwast niet bij me maar mijn blush wel en ik kwam erachter dat je hem ook erg goed kan aanbrengen met je vinger. Maar let hierbij wel op dat je het goed uitveegt en het niet een te dikke lijn/laag word.

 

 

 

 

Conclusie: Deze blush is van goede kwaliteit, hij blend makkelijk en blijft vaak de hele dag wel zitten. Ook is hij goed van kleur en is hij makkelijk aan te brengen zowel met kwast als met de vinger. Ik ben er gek op!

Ik heb hem gehaald bij de makeupmusthaves hier heb je nog veel meer sleek producten. En je kunt natuurlijk altijd googelen en vind je nog meer site’s waar ze te verkrijgen zijn.
Hij koste mij 5,99 Deze prijs vind ik niet veel want je krijgt goed voor je geld en je kunt er lang mee.

One thought on “Sleek rose gold blush review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *