Tips voor een mooie huid

Iedereen wil een mooie en egale huid. Als je dit hebt wees er trots op.

Elke dag reinigen: Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar reinig elke dag sochtens en savonds voor het slapen gaan je huid. Doe dit met producten die geschikt zijn voor jou huidtype. Reinigen is het belangrijkste van de dag. Ik merk dat ik door elke dag sochtens en savonds mijn gezicht te reinigen ik minder onzuiverheden heb. Gebruik nooit producten voor je huid waar veel alcohol in zit, dit droogt je huid uit.

purity one step

Ga niet aan je gezicht zitten: Zit zo min mogelijk aan je gezicht, al is de neiging heel groot om aan een plekje te zitten. Als je aan een pukkeltje gaat zitten komen er bacteriën op en daar word het alleen maar erger van. Dus probeer alsjeblieft zo min mogelijk aan je huid te zitten hoe moeilijk dit ook is.

Make-up kwasten wassen: Gebruik jij kwasten om je make-up mee aan te brengen? Dan is het slim om redelijk vaak je kwasten te wassen, want die zitten vol bacteriën. En veel tijd neemt het ook niet in beslag. Was vooral de kwasten waarmee je foundation, concealer en blush aanbrengt.

 

makeup-kwast-inzepen

 

 

 

 

 

 

Crèmes voor je huid: Gebruik savonds een wat dikkere crème dan sochtens. Zelf gebruik ik altijd gewoon een dagcrème voor overdag en een nachtcrème voor snachts. Verder heb ik ook nog oog crème deze doe ik ook elke avond en elke ochtend op.

garnier dagcreme

 

 

4 thoughts on “Tips voor een mooie huid

  1. Hee Kim,
   Leuk om te horen dat je het een leuke pagina vind.
   Meestal haal ik lichtjes een beetje make-up eraf.
   En dan verder doe ik een heeel klein beetje purity op mijn hand klein beetje water erbij
   en lekker over je gezicht heen wrijven. En het er dan weer afspoelen
   Purity is wel aardig duur, maar je kunt er echt lang mee.
   Ik heb hem gehaald bij de ici paris.
   Heb er een van 240 ml er daar betaal je 22,86 voor.

   Hopelijk heb ik je hiermee geholpen!
   Groetjes X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *