mooi gevlochten haar

Tips voor lang & gezond haar

Tips voor lang & gezond haar

 

Je vind je haar het ene moment geweldig en het andere moment vind je het verschrikkelijk aangezien er weer veel knopen inzitten. Wij als dames zijn niet snel tevreden met onze kapsels wie krullen heeft wil stijl haar en wie stijl haar heeft wil krullend haar. Omdat iedereen natuurlijk een mooi kapsel wil heb ik een paar tips voor je op een rijtje gezet.

 

Gebruik jij een stijltang?: Als je een stijltang gebruikt om je haar weer een stuk stijler te maken doe dit dat een standje minder. Jij en wij zullen geen verschil zien. misschien zul je er iets langer over doen. Liever dat dan dood haar. Toch?!

Was je haar niet te vaak: Hoe moeilijk het ook is maar was je haar alsjeblieft niet te vaak. Doe dit minstens 2 keer in de week dit is vaak genoeg. Wordt je haar snel vettig? Gebruik dan een droogshampoo. Amooi gevlochten haarls je je haar vaak wast went je haar eraan, dit is niet goed aangezien je dan veel sneller vettig haar krijgt.

 Pluishaar: Heb jij last van pluizig haar? Super vervelend! Als je je haar net hebt gewassen kun je dan het best een knot of een strakke staart in doen, Als je haar is opgedroogd zul je snel zien dat je haar minder pluist. Super easy!

Kapper: Bezoek de kapper regelmatig. En niet alleen om van je dode punten af te komen. Maar je haar ziet er gewoon weg veel verzorgde uit als je net van de kapper komt.

Borstel: Borstel je haar zo min mogelijk. En borstel je haar al helemaal niet als je net je haar hebt gewassen hierdoor breekt je haar alleen maar af. Borstel je haar voordat je gaat douchen goed door. dit voorkomt een hoop gedoe.

vermijd hitte: Het is moeilijk, maar fohn je haar op de koudste stand dit gaat minder snel maar wel beter voor je haar en wat ik al eerder heb gezegd doe je stijltang ook is een standje lager.  Je zit zo met 200 graden op je haren.. Super slecht dus.

 

 

 

 

2 thoughts on “Tips voor lang & gezond haar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *